SuperBebe
Intra in Banda-Info

Dificultati in conceptie

Cine vrea o mama de imprumut?

Foto: Shutterstock

Accesul la informatie, ne ofera tuturor dreptul de a cunoaste si de a visa la rezolvarea problemelor noastre. Nu o data am vazut un film american, unde o femeie care nu putea avea copii apela la o mama surogat si, gata, se rezolva problema ei.


citeste »

Imi doresc copii!

imi_doresc_copii__a8cfe50

Se spune ca menirea femeii pe lume este aceea de a procrea. Uneori, acest lucru nu se intampla asa cum ne-am dorit. Exista nenumarate motive pentru care un cuplu nu poate concepe un copil.


citeste »

Cauze ale infertilitatii masculine

Foto: Shutterstock

O problema de fertilitate masculina este de domeniu medical si nu trebuie sa induca niciun fel de opinii asupra sexualitatii, potentei sau virilitatii unui barbat.


citeste »

Menopauza precoce

menopauza_precoce_88af0cf

Varsta medie la care apare menopauza este de aproximativ 51 de ani. Totusi, unor femei li se instaleaza mult mai devreme, inainte de 40 de ani sau uneori, chiar in jurul varstei de 30 de ani. Cauzele acestui fenomen ar fi zestrea genetica, diferite afectiuni sau interventii medicale.


citeste »

Medicina naturista, cat si cum?

medicina_naturista__cat_si_cum__562597d

Medicina naturista, cat si cum? Multe cupluri sunt dispuse sa incerce orice pentru a-si putea implini visul de a deveni parinti. O solutie ar putea fi tratamentele naturiste, dar depinde ce se intelege prin acestea.


citeste »

Barbatii pot deveni infertili din cauza stresului

barbatii_pot_deveni_infertili_din_cauza_stresului_8dc0df8

Viata moderna are un impact devastator asupra fertilitatii barbatilor, spun cercetatorii. Potrivit unui studiu citat de Dailymail, stresul si neplacerile pot dauna sanatatii baietilor chiar din timpul vietii intrauterine, astfel ca la maturitate barbatii respectivi risca dicultati de procreare.


citeste »

Vinul alb micsoreaza sansele de a avea un copil

Foto: Shutterstock

Consumul de alcool reduce dramatic sansele unui cuplu de a concepe un copil, potrivit unui studiu realizat de oamenii de stiinta de la Harvard.


citeste »

Afectiunile trompelor uterine

afectiunile_trompelor_uterine_0887f18

Trompele uterine denumite si oviducturi, salpinge sau tubele lui Fallopio, sunt doua tuburi flexibile, cu lungimea de 10 – 14 centimetri si cu diametrul interior putin mai mare decat grosimea unui fir de par.


citeste »

Cauze mai mult sau mai putin ciudate ale infertilitatii

Foto: Guliver

Infertilitatea este o problema cu care se confrunta aproximativ 15% din cuplurile din Romania si este definita ca incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil dupa 12 luni de raporturi sexuale regulate si neprotejate.


citeste »

Tratamente naturiste de infertilitate

tratamente_naturiste_de_infertilitate_fc7b61d

Medicina naturista se confunda cu medicina insasi in multe situatii, si mai ales daca ne referim la inceputurile medicinei, la inceputul istoric al omenirii. Folosindu-ne de resursele organismului si ale structurilor vii din universul inconjurator reusim, de cele mai multe ori, sa obtinem efectul dorit mult mai rapid, mult mai eficient si mult mai ieftin decat prin orice alte mijloace artificiale de sinteza a unui produs.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky