SuperBebe
Intra in Banda-Info

News

Stocam concentrat de celule stem sau sange integral?

In momentul de fata, la nivel mondial, peste 85% dintre bancile de celule stem stocheaza concentrat de celule stem si numai 14,7% sange integral!


citeste »

Save the Start – Salveaza inceputul vietii! De ce sa stocam ADN la nastere?

ADN-ul (acidul dezoxiribonucleic) reprezinta o molecula ce se gaseste in toate celulele umane si sta la baza tuturor formelor organice de viata de pe Terra. ADN-ul stocheaza toata informatia genetica, necesara desfasurarii vietii zilnice. Aceasta informatie este transmisa de la o generatie la alta.


citeste »

Programul de Sănătate pentru Mame și Sugari organizează Ziua Porților Deschise pentru viitori și proaspeți părinți

Programul de Sănătate pentru Mame și Sugari își deschide porțile pentru viitorii și proaspeții părinți joi, 23 ianuarie. Ziua Porților Deschise SAMAS este un eveniment dedicat părinților, în cadrul căruia le sunt oferite consilieri gratuite de educație maternală prin intermediul asistenților SAMAS.


citeste »

Inovatie medicala: poti afla data nasterii cu o acuratete de 99%!

test de nastere

Inovatiile medicale dezvaluie PartoSure, un test rapid care poate stabili timpul ramas pana la nastere, dar si gradul de risc iminent pentru o nastere prematura. Viitoarele mamici pot afla in doar cateva minute, fara ajutorul medicului specialist, care este momentul in care vor naste.


citeste »

Un nou magazin Next in Promenada

flyer_Next_fata

Next, unul dintre cei mai mari retaileri vestimentari din Marea Britanie, va deschide sambata, 30 noiembrie, in Promenada, cel de-al patrulea magazin din Bucuresti cu produse dedicate copiilor.


citeste »

ITSY BITSY, singurul radio cu programe speciale pentru părinți

ITSY BITSY pentru parinti

După aproape 8 ani în care ITSY BITSY a fost implicat activ în educația copiilor prin joc și experiențe creative, el răspunde acum nevoilor de sprijin și informare, ale părinților. O mare parte din noua grilă Radio ITSY BITSY este dedicată exclusiv acestui public special.


citeste »

Jojo susține programul SAMAS printr-un moment de artă stradală inedit

jojo 1

Programul de Sănătate pentru Mame și Sugari (SAMAS) i-a emoționat pe cei prezenți în Centrul Vechi sâmbătă, 21 septembrie, printr-un spectacol unic de artă stradală.


citeste »

Persil și Iuliana Tudor se asociază în prima campanie locală a brandului

Iuliana Tudor_Persil_Poza PR

Persil, marca premium din portofoliul Henkel România, anunță primul său parteneriat de imagine cu o celebritate de pe plan local, în cadrul unei ample campanii de promovare. Astfel, din toamna acestui an, Persil își asociază imaginea în România cu renumita prezentatoare TV Iuliana Tudor, una dintre personalitățile cele mai îndrăgite ale Televiziunii Române și gazdă a emisiunii “O dată-n viaţă”.


citeste »

Cord Blood Center oferă un cadou de nuntă proaspeților căsătoriți

Cord Blood Center

Prima Banca de celule stem din România, Cord Blood Center, oferă un dar inedit de nuntă tinerilor căsătoriți care oficiază ceremonia până la finalul lui 2013 și care sunt pregătiți să devină părinți cât de curând. Cei care se căsătoresc în acest an vor primi o reducere de 1.000 de lei la pachetele de recoltare a celulelor stem, astfel încât să se bucure din plin de sănătatea familiei lor.


citeste »

Noutatile toamnei la BABY EXPO, Editia 40!

Baby Expo

Incepand de Joi 26 Septembrie e rost de shopping si de distractie in acelasi loc! BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania, isi deschide portile in zilele de 26-27-28-29 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Mamicile, taticii, bunicii si copiii sunt asteptati sa descopere produse inedite, sa se bucure impreuna de cele mai atractive jocuri si sa beneficieze de oferte speciale.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky