Slabit dupa nastere. Mentine-te in forma si dupa ce ai devenit mamica

Esti cea mai fericita mamica si te bucuri de minunea ta clipa de clipa. Ai grija de puiutul tau de dimineata pana …dumineata si iti dedici astfel tot timpul lui. Esti recunoscatoare pentru miracolul ce a venit in viata ta si fiecare efort al tau este rasplatit inzecit, cu zambete.

Insa nu uita ca esti femeie si acorda-ti timp si pentru tine. Du-te la cea mai apropiata sala de sport si recapata-ti energia, pierzand totodata si kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Cu siguranta este o provocare sa iti gasesti timp pentru o ora de sport, insa beneficiile pe care le aduce sunt nenumarate. Iar rezultatele se vor vedea si asupra lui bebe: tu vei mai fi relaxata si vei avea mai mare rabdare cu el, vei fi mult mai energica si cu chef de joaca, iar el va creste sanatos si fericit.

7card este un concept care te va ajuta de acum inainte sa te mentii in forma. Este un card care iti ofera acces la peste 50 de sali de sport din Bucuresti, in toate cartierele Capitalei. Practic, platesti o singura data pe luna, dar poti sa ai acces la oricare din activitatile pe care doresti sa le incerci.

7card este o metoda ingenioasa de a te ajuta sa faci sport in felul in care ai dispozitie intr-o zi sau in functie de locul in care te afli la o anumita ora.

Cu abonamentul 7card, iti poti alege cea mai apropiata locatie, iar daca vrei, poti sa iti alegi un trainer personal care sa te astepte la sala pe care ai ales-o pentru urmatoarea sedinta de fitness. Iar daca nu vrei sa te desparti de minunea ta poti alege sa mergi impreuna cu ea la cea mai apropiata piscina din reteaua 7card. Astfel, va veti balaci impreuna si veti creste sanatosi si frumosi.

 Ia-ti si tu 7card si actioneaza conform valorilor ce stau la baza performanţei tale zilnice: dragoste, daruire si actiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here