SuperBebe
Intra in Banda-Info

Totul despre cresterea scolarului

Seminarii despre acnee în 12 şcoli şi licee din Bucureşti

cursuri_acnee

Medicii dermatologi ţin seminarii despre acnee în 12 şcoli şi licee din BucureştiÎn cadrul campaniei Act Smart, Be Cool.


citeste »

25% dintre scolari sufera de tulburari de vedere

bausch_03

Un sfert dintre scolari au nevoie de corectie a vederii conform Bausch & Lomb. Cel mai bun mod de a proteja vederea copilului este examinarea oftalmologica periodica.


citeste »

Unul din doi tineri nu înţelege ce citeşte. Ministerul Educaţiei reintroduce lectura în gimnaziu

lectura_obligatorie_06939100

Lectura va fi reintrodusă obligatoriu în gimnaziu din toamnă, după ce sondajele au arătat că unul din doi tineri cu vârsta de 15 ani citeşte, dar nu înţelege şi asta nu numai la română, ci şi la alte discipline cum sunt matematica, istoria sau geografia, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Oana Badea.


citeste »

Actavis premiază elevii români participanţi la Olimpiada Internaţională de Chimie de la Ankara

Compania farmaceutică Actavis, numărul patru mondial în industria farmaceuticelor generice, premiază lotul de olimpici români medaliaţi la Olimpiada Internaţională de Chimie, continuând tradiţia începută de Sindan în urmă cu 19 ani.


citeste »

INTUITEXT lansează noul site AdmitereLiceu.ro!

INTUITEXT, divizia de produse educaţionale în format digital a grupului Softwin lansează noul site AdmitereLiceu.ro! Sărbătorind doi ani de la lansare, site-ul AdmitereLiceu.ro îşi schimbă design-ul şi vine în întâmpinarea celor care vor susţine examenul de admitere la liceu cu noi functionalităţi!


citeste »

În SUA, 7,5 milioane de utilizatori de Facebook au sub 13 ani

facebook

Din cele 20 de milioane de minori americani care utilizează Facebook, 7,5 milioane au vârste sub 13 ani, dintre care un milion au fost intimidaţi, hărţuiţi sau ameninţaţi prin intermediul reţelei de socializare, anunţă Mediafax.


citeste »

Elevii şi studenţii săraci pot depune cereri pentru bani de calculatoare până pe 21 aprilie

elev_la_calculator_1_47641900

Ministerul Educaţiei demarează programul “Euro 200″, destinat elevilor şi tinerilor până la 26 de ani cu o situaţie financiară precară. Aceştia pot depune până la data de 21 aprilie cereri pentru a primi ajutorul de 200 de euro acordat de stat la achiziţionarea unui calculator.


citeste »

Tinerii sub 14 ani ar putea avea acces gratuit la competiţiile sportive publice

sport_18noiembrie2010

Plenul Senatului a adoptat miercuri cu 57 de voturi pentru şi o abţinere o iniţiativă legislativă a senatorului PDL, Mihaela Popa, care prevede instituirea accesului gratuit pentru tinerii sub 14 ani la competiţiile sportive interne.


citeste »

Scolile din Capitala, obligate sa primeasca, pana pe 1 mai, cereri de inscriere in clasa I

scolile_din_capitala__obligate_sa_primeasca__pana_pe_1_mai__cereri_de_inscriere_in_clasa_i_208a82c

Scolile din Bucuresti sunt obligate sa primeasca, pana pe 1 mai, toate cererile de inscriere pentru clasa I, urmand ca ulterior sa aiba prioritate copiii care locuiesc in apropierea unitatilor de invatamant, a precizat, inspectorul scolar Marian Banu. Cererile de inscriere si actele aferente pot fi depuse la secretariat chiar daca o scoala a anuntat deja ca nu mai are locuri disponibile pentru clasa I.


citeste »

Nu mai zic! Promit!

Foto: Guliver

Eticheta de copil „bine crescut”, implica, printre altele, si folosirea unui vocabular „curat”, frumos, fara cuvinte si expresii vulgare.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
183 voturitzuky