SuperBebe
Intra in Banda-Info

Superkids

Evaluarea nationala 2013: Calendarul examenului pentru elevii de clasa a VIII-a

Elevii care vor termina clasa a VIII-a în acest an se vor putea înscrie la evaluarea naţională între 17 şi 19 iunie, potrivit calendarului de desfăşurare a acestui examen aprobat prin ordin de ministrul al Educaţiei


citeste »

Cool School, model de educaţie concentrat pe inovare

vizual_cool_school

80% dintre tineri consideră că sistemul de învăţământ este preponderent teoretic, cu puţine înclinaţii practice. Această perspectivă îi determină pe 71% dintre ei să se implice în activităţi extraşcolare care să le dezvolte aptitudini aplicat.


citeste »

Doar o treime dintre copiii romani economisesc banii de buzunar

Copiii români obişnuiesc să cheltuiască banii de buzunar pe care îi primesc de la părinţi fie ieşind în oraş cu alţi copii (27,15%), fie cumpărându-şi gadgeturi, dispozitive IT, softuri sau electronice (8,83%), fie pe altceva (30,42%). Doar 33,31% dintre ei îi economisesc.


citeste »

Elevii din Bucureşti au adunat peste un milion de absenţe. Cu noua lege, părinţii dau socoteală

Noua lege a educaţiei pedepseşte aspru absenteismul. Părinţii vor plăti până la o mie de lei, dacă nu-şi trimit copii la şcoală. Cu toate acestea numai în primele două luni ale anului şcolar, elevii din Bucureşti au adunat peste un milion de absenţe.


citeste »

Seminarii despre acnee în 12 şcoli şi licee din Bucureşti

cursuri_acnee

Medicii dermatologi ţin seminarii despre acnee în 12 şcoli şi licee din BucureştiÎn cadrul campaniei Act Smart, Be Cool.


citeste »

25% dintre scolari sufera de tulburari de vedere

bausch_03

Un sfert dintre scolari au nevoie de corectie a vederii conform Bausch & Lomb. Cel mai bun mod de a proteja vederea copilului este examinarea oftalmologica periodica.


citeste »

Elevii care intră la toamnă în clasa a V-a vor sta în gimnaziu până în clasa a IX-a

gimnaziu_1august2011

Elevii care încep clasa a V-a în anul şcolar 2011-2012 vor sta în gimnaziu cinci ani, inclusiv în clasa a IX-a, la sfârşitul acestui ciclu vor susţine evaluarea naţională obligatorie care conţine cinci probe, respectiv şase pentru minorităţi şi admiterea în liceu organizată la nivelul şcolii.


citeste »

Unul din doi tineri nu înţelege ce citeşte. Ministerul Educaţiei reintroduce lectura în gimnaziu

lectura_obligatorie_06939100

Lectura va fi reintrodusă obligatoriu în gimnaziu din toamnă, după ce sondajele au arătat că unul din doi tineri cu vârsta de 15 ani citeşte, dar nu înţelege şi asta nu numai la română, ci şi la alte discipline cum sunt matematica, istoria sau geografia, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Oana Badea.


citeste »

Actavis premiază elevii români participanţi la Olimpiada Internaţională de Chimie de la Ankara

Compania farmaceutică Actavis, numărul patru mondial în industria farmaceuticelor generice, premiază lotul de olimpici români medaliaţi la Olimpiada Internaţională de Chimie, continuând tradiţia începută de Sindan în urmă cu 19 ani.


citeste »

Elevii claselor a VIII-a încheie cursurile gimnaziale vineri

Calendarul de desfăşurare a evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a, în anul şcolar 2010-2011 arată că 10 iunie este ultima zi de şcoală pentru clasa a VIII-a, potrivit Mediafax.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky