SuperBebe
Intra in Banda-Info

Totul despre cresterea bebelusului

Săptămâna Internațională a Alăptării -1-7 august 2012

Saptamana Alaptarii

Asociația pentru Naștere Naturală și Alăptare (ANNA, http://www.nasterenaturala.ro/) se alătură seriei de manifestări prilejuite la nivel mondial de Săptămâna Internațională a Alăptării, în perioada 1-7 august 2012. Evenimentul se află la a douăzecea aniversare și își propune creșterea conștientizării, la nivel național și global, a importanței alăptării.


citeste »

Topul celor 6 afecţiuni în primul an de viaţă

Foto: Shutterstock

Niciun părinte nu-şi poate păstra calmul în totalitate când bebeluşul său este bolnav, sau există riscul să se întâmple aşa ceva.


citeste »

Cele mai bune şi cele mai nepotrivite cadouri pentru bebeluşi

Foto: Shutterstock

Pentru copii, sezonul cadourilor este intens iarna, dar practic nu se termina niciodata. Cum tuturor le place sa primeasca lucruril frumoase mai ales in momentele speciale şi bebeluşii au dreptul la acelaşi tratament. Dar ce te faci cu picii mici mici, care nu ştiu să spună ce-şi doresc. Tendinta parintilor este adesea sa exagereze cu achizitiile. Inainte să o porneşti în goană la shopping, gândeşte-te ce înseamnă un cadou potrivit pentru un bebe.


citeste »

Ţine la distanţă problemele pielii

Foto: Shutterstock

Pielea sugarului este un organ care continuă să se dezvolte şi după naştere, fiindu-i necesari doi sau chiar trei ani pentru a se maturiza şi a putea să-şi exercite rolul de barieră protectoare împotriva factorilor externi. O piele sănătoasă poate îndeplini funcţii vitale şi va proteja în mod eficient corpul, asigurând bebeluşului atât o dezvoltare sănătoasă, cât şi o stare de confort.


citeste »

Afectiuni ale baieteilor

pag78afectiuni_baieti

Până la 50% dintre băieţeii nou-născuţi prematur şi aproximativ 5% dintre născuţii de sex masculin la termen cu greutate foarte mică la naştere sunt copii care au un testicul necoborât. Afecţiunea este cunoscută sub denumirea de criptorhidie.


citeste »

Remedii naturale pentru bebeluşi

Foto: Shutterstock

În ziua de astăzi, remediile homeopate reprezintă cea mai bună alternativă în prevenirea şi tratarea afecţiunilor. Copiii, în special, reacţionează foarte bine la acest tip de terapie.


citeste »

De ce se imbolnavesc bebelusii noaptea?

Foto: Shutterstock

Orice mamica experimentata stie ca simptomele micutului ei, atunci cand acesta este bolnav, se agraveaza noaptea. Acest lucru se intampla, de fapt, indiferent de varsta, din trei motive… Pozitia orizontala…


citeste »

25 de lucruri ce pot fi periculoase pentru un copil

Foto: Shutterstock

In ultimii ani, Comisia Europeana a luat periodic decizii vizand standardele de siguranta ale diferitelor produse pentru copii. Expertii au considerat ca este necesara intensificarea masurilor de siguranta pe care…


citeste »

12 reguli de urmat inainte si dupa vaccinare!

Foto: Shutterstock

Orice copil trebuie sa treaca prin trauma vaccinului. si nu o data. si orice mama responsabila trebuie sa cunoasca cateva reguli de baza ce o vor ajuta sa-si ingrijeasca corespunzator…


citeste »

Urgenta majora: ocluzia intestinala

urgenta_majora__ocluzia_intestinala__4625206

Constipatia este cea mai importanta cauza de durere abdominala la copii. Netratata, se poate complica, ducand la aparitia ocluziei intestinale. Conform definitiei data de medici, ocluzia intestinala reprezinta obstructionarea partiala…


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky