SuperBebe
Intra in Banda-Info

Somn

Sa dorm impreuna cu bebe?

co-sleeping

Chiar daca de foarte multe ori dormitul impreuna cu bebe s-a dovedit a fi periculos pentru copil, cele mai multe mamici nu pot sa renunte la acest obicei. In aceste situatii, poate exista riscul mortii subite, fie din cazua sufocarii, fie din cauza parintilor care se rostogolesc in somn peste el.


citeste »

Poziții de somn care îți trădează personalitatea

Foto: Shutterstock

Poziția în care te simți cel mai confortabil în timpul somnului poate dezvălui unele aspecte ale personalității tale, pe care nici nu le bănuiai. De-a lungul vremii, psihologii au studiat cele mai comune poziții de somn și au descoperit anumite corelații între acestea și personalitatea oamenilor.


citeste »

Greşeli pe care trebuie să le eviţi

clipboard01

Nou-născuţii au nevoie de foarte multe ore de somn pentru a creşte mari şi a se dezvolta armonios. Fiecare mamă încearcă să-i asigure copilului ei cele mai bune condiţii pentru ca acesta să doarmă liniştit toată noaptea şi să se odihnească cât mai bine în timpul somnului de după-amiază.


citeste »

„Concert” pe timpul nopţii

Foto: Shutterstock

Sănătatea bebeluşului este principala grijă a părinţilor, care se alarmează de fiecare dată când apare câte o problemă, mai ales de sănătate şi cu atât mai mult cu cât se manifestă în timpul somnului. În primele luni de viaţă, majoritatea nou-născuţilor scot nişte sunete ciudate atunci când dorm.


citeste »

Copilul meu e somnambul

pag52_somn

Sunt copii care, în timpul nopţii se dau jos din pat şi fac diferite lucruri, în mod inconştient, fără a se trezi. Se spune despre aceştia că sunt somnambuli. Nu trebuie să te sperii, căci, cu răbdare, această problemă poate fi rezolvată fără consecinţe.


citeste »

Somnul de dupa-amiaza este benefic pentru odihna din timpul noptii

Foto: Shutterstock

In general, doua ore este timpul consacrat odihnei de dupa-amiaza a copiilor, necesara, conform unor studii recente, pentru o dezvoltare optima, atat pe plan fizic, cat si psihic. Mai mult…


citeste »

Cum eviti frica de intuneric

Foto: Shutterstock

Prin educație, parinții nu trebuie sa favorizeze apariția fricii de intuneric și, daca totuși aceasta apare, trebuie sa ia toate masurile necesare pentru minimalizarea ei. Frica de intuneric apare de…


citeste »

Somnul de dupa-amiza. Necesar sau nu?

Foto: Shutterstock

Cand vine vorba de somnul de dupa-amaiza, au loc adevarate dispute intre parinti si copii. in general, copilul isi regleaza ritmul de somn in functie de nevoile lui de recuperare….


citeste »

Gaseste pozitia ideala de somn

Foto: Shutterstock

Sa dormi bine in timpul sarcinii poate parea un deziderat greu de atins uneori. Si asta in special intrucat poate fi greu sa gasesti o pozitie comoda pentru mai mult…


citeste »

Ora de somn trebuie respectata!

Foto: Shutterstock

Pentru multi parinti, ora somnului este istovitoare. Intrebarile, negocierile, compromisurile parca nu se mai termina. Nu intra in panica, deoarece aceasta atitudine poate fi educata. Insa, trebuie retinut un aspect…


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky