SuperBebe
Intra in Banda-Info

Sugar

Sa dorm impreuna cu bebe?

co-sleeping

Chiar daca de foarte multe ori dormitul impreuna cu bebe s-a dovedit a fi periculos pentru copil, cele mai multe mamici nu pot sa renunte la acest obicei. In aceste situatii, poate exista riscul mortii subite, fie din cazua sufocarii, fie din cauza parintilor care se rostogolesc in somn peste el.


citeste »

Intalnirea cu bebe si depresiile postnatale

Inca din timpul sarcinii legatura afectiva dintre mama si copil este una foarte puternica. Totusi, in timp ce multe mamici simt legatura cu bebe inca dupa prima ecografie, altele sunt ingrijorate ca nu au acel “instinct matern”. Legatura dintre mama si copil este extrem de importanta iar daca aceasta nu are loc pot interveni depresii pre sau postnatale.


citeste »

Săptămâna Internațională a Alăptării -1-7 august 2012

Saptamana Alaptarii

Asociația pentru Naștere Naturală și Alăptare (ANNA, http://www.nasterenaturala.ro/) se alătură seriei de manifestări prilejuite la nivel mondial de Săptămâna Internațională a Alăptării, în perioada 1-7 august 2012. Evenimentul se află la a douăzecea aniversare și își propune creșterea conștientizării, la nivel național și global, a importanței alăptării.


citeste »

Masajul contra colicilor

Ilustratie: Cosmin Ardeleanu

În primele săptămâni de viaţă ale bebeluşului poate cea mai mare bătaie de cap pe care o au mămicile este cauzată de colici, când micuţul „ţine concerte” nesfârşite de plânsete.


citeste »

Consilierul in alaptare

bottle_feeding1_hdr_1

Dacă tot suntem în Săptămâna Mondială a Alăptării, organizată de Asociaţia Hands Across Romania şi Asociaţia pentru Naştere Naturală şi Alăptare (ANNA), vom discuta şi despre consilierul în alăptare. Cine este? Ce face? Cum şi când face?


citeste »

Topul celor 6 afecţiuni în primul an de viaţă

Foto: Shutterstock

Niciun părinte nu-şi poate păstra calmul în totalitate când bebeluşul său este bolnav, sau există riscul să se întâmple aşa ceva.


citeste »

Poziții de somn care îți trădează personalitatea

Foto: Shutterstock

Poziția în care te simți cel mai confortabil în timpul somnului poate dezvălui unele aspecte ale personalității tale, pe care nici nu le bănuiai. De-a lungul vremii, psihologii au studiat cele mai comune poziții de somn și au descoperit anumite corelații între acestea și personalitatea oamenilor.


citeste »

Băița de la A la Z

Ilustratie: Cosmin Ardeleanu

Pentru sănătatea şi confortul bebeluşului, fiecare mămică trebuie să acorde o atenţie deosebită igienei zilnice a acestuia. Chiar dacă pare destul de simplu, îmbăierea micuțului este o „’operațiune” minuțioasă și delicată.


citeste »

Greşeli pe care trebuie să le eviţi

clipboard01

Nou-născuţii au nevoie de foarte multe ore de somn pentru a creşte mari şi a se dezvolta armonios. Fiecare mamă încearcă să-i asigure copilului ei cele mai bune condiţii pentru ca acesta să doarmă liniştit toată noaptea şi să se odihnească cât mai bine în timpul somnului de după-amiază.


citeste »

„Concert” pe timpul nopţii

Foto: Shutterstock

Sănătatea bebeluşului este principala grijă a părinţilor, care se alarmează de fiecare dată când apare câte o problemă, mai ales de sănătate şi cu atât mai mult cu cât se manifestă în timpul somnului. În primele luni de viaţă, majoritatea nou-născuţilor scot nişte sunete ciudate atunci când dorm.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
183 voturitzuky