SuperBebe
Intra in Banda-Info

Sarcina

Cea mai frumoasa Burtica !

In perioada 6-7-8-9 Martie 2014, in cadrul salonului BABY EXPO, Editia 42 de Primavara, a avut loc la Sala Polivalenta din Bucuresti premierea castigatoarelor concursului “Cea mai frumoasa Burtica !”


citeste »

Avem pofta de Sarbatori

n

Perioada Sarbatorilor de Iarna este fara doar si poate una a tentatiilor si a exceselor culinare pentru toata lumea. Problema este ca tu esti gravida, oricum te preocupa sanatatea copilului tau, dar si kilogramele in plus.


citeste »

Inovatie medicala: poti afla data nasterii cu o acuratete de 99%!

test de nastere

Inovatiile medicale dezvaluie PartoSure, un test rapid care poate stabili timpul ramas pana la nastere, dar si gradul de risc iminent pentru o nastere prematura. Viitoarele mamici pot afla in doar cateva minute, fara ajutorul medicului specialist, care este momentul in care vor naste.


citeste »

Celia® mama, cocktail de vitamine si minerale pentru sarcina ta

1

Ai aflat ca vei fi mama.. Pregateste-te pentru cea mai frumoasa, cea mai emotionanta si in acelasi timp cea mai complexa experienta din viata ta. Ai in fata ta multe schimbari si descoperiri


citeste »

Studiu: Numărul femeilor care aleg să nască în privat s-a dublat în ultimii trei ani

Numarul femeilor insarcinate sau cu copii in varsta de maxim 3 ani, din orasele mari ale tarii, cu venituri si educatie peste medie care intentioneaza sa nasca in maternitatile private este de doua ori mai mare fata de acum trei ani, potrivit unui studiu GfK realizat la cererea MedLife. Procentul femeilor care au născut în ultimii trei ani în privat este de 15% în timp ce în prezent, 32% dintre femeile însărcinate din România aleg să nască într-o maternitate privată


citeste »

Semne de alarmă în sarcină

Foto: Shutterstock

Orice simptom apărut în timpul sarcinii sau al naşterii, ce modifică brusc starea de confort a femeii, poate reprezenta un semnal de alarmă. Marile urgenţe în obstetrică sunt însoțite aproape întotdeauna de o sângerare. Cu toate acestea însă, nu înseamnă că fără sânge nu poate exista o urgenţă. Așadar, învață să-ți asculți organismul.


citeste »

Depresia viitoarelor mamici

Foto: Shutterstock

Sarcina este o perioadă deosebită în viața femeii. În general, în condiții de echilibru marital, este însoțită de stări afective pozitive – iubire, bucurie, încântare și așteptare optimistă a venirii micuțului, care să întregească familia. Echilibrul însă, de multe ori, este un lucru dezirabil.


citeste »

Avantaje și dezavantaje ale anesteziei epidurale

Foto: Shutterstock

Anestezia epidurală a devenit metoda cea mai utilizată, pe scară largă de ameliorare a durerii în timpul travaliului și la naștere.


citeste »

Calatoriile in timpul sarcinii

Foto: Shutterstock

Momentul conceperii unui copil este trăit de majoritatea femeilor ca pe o majoră schimbare a vieţii. Treptat se schimbă obiceiuri, nevoi şi aspecte afective, iar priorităţile devin altele, astfel că şi programul de vacanţă sau de călătorie ar putea suferi modificări.


citeste »

Importanţa analizelor şi controalelor medicale în timpul sarcinii

sarcina

Sarcina este o perioadă în care trebuie să ai grijă atât de corpul tău cât şi de sănătatea bebeluşului care creşte în brutica ta. Instinctul matern te face să pui dezvoltarea micuţului înaintea tuturor lucrurilor şi de aceea este important să ştii care sunt investigaţiile medicale pe care trebuie să le faci.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky