SuperBebe
Intra in Banda-Info

Cum te pregatesti

Importanţa analizelor preconcepţionale!

bruneta

Înainte de a lua decizia să rămâi însărcinată este bine să te adresezi medicului tău care îţi va recomanda şi va efectua o serie de investigaţii menite să evalueze starea ta de sănătate, condiţie primordială pentru buna dezvoltare a unui copil.


citeste »

Primele dosare de fertilizare in vitro, aprobate de comisia Ministerului Sănătăţii

dosare_fertilizare

Comisia pentru includerea cuplurilor solicitante în Subprogramul de fertilizare in vitro şi embriotransfer a aprobat 58 de dosare, reprezentând 55% din totalul celor depuse pentru a fi incluse în programul naţional lansat din luna iunie ac.


citeste »

10 Pasi catre o sarcina sanatoasa!

Foto: Shutterstock

Un studiu recent arata ca in America se nasc anual in jur de 150 de mii de copii cu defecte din nastere. Aceasta situatie este mai mult decat ingrijoratoare, avand in vedere modalitatile pe care ni le pune la dispozitie medicina moderna.


citeste »

Importanţa vitaminelor prenatale

Foto: Shutterstock

Înainte de concepţie, pe toată perioada sarcinii şi până la sfârşitul perioadei de alăptare, cei mai mulţi medici recomandă un complex de vitamine care să ajute la creşterea şi dezvoltarea normală a fătului.


citeste »

Pericol de infertilitate

Foto: Shutterstock

Patologia ovariana (mai ales chistica si polichistica) detine un loc important in categoria acelor boli care conduc catre infertilitate. Prin modificarile aparute la nivelul tesutului ovarian apar dezechilibre hormonale, care duc la aparitia unor cicluri menstruale anovulatorii (sangerarea menstruala apare lunar, dar ovulatia nu se produce, nu se elibereaza ovocitul si nu poate aparea sarcina).


citeste »

”Cum se fac bebelusii?”

Foto: Shutterstock

Sexualitatea umana cuprinde aspectele somatice, emotionale, intelectuale, sociale si morale ale fiintei ce se impletesc in incercarea de a tese scopul nobil al insusi termenului de fiinta, acela de procreare. In plan psihic, aceasta – sexualitatea – defineste diferenta dintre un barbat si o femeie, diferenta necesara in conceptul de completare.


citeste »

La ginecolog

la_ginecolog_d6642cc

Gandul de a merge la ginecolog poate fi adesea un motiv de stres si ingrijorare, desi toate femeile ar trebui sa stie ca este o procedura la fel de normala.


citeste »

Cum poate fi ”convinsa” barza

Foto: Shutterstock

Pentru majoritatea cuplurilor, conceperea unui copil nu este o problema, fiind de fapt exact ceea ce si reprezinta, adica rodul iubirii dintre un barbat si o femeie.


citeste »

Inflamatiile colului uterin

inflamatiile_colului_uterin_8d52c26

Cunoscuta sub denumirea improprie de rana pe col, cervicita cronica este un termen care include inflamatiile colului uterin. Deoarece in majoritatea cazurilor afectarea inflamatorie a vaginului insoteste inflamatia colului uterin, multi medici prefera termenul de colpita care desemneaza inflamatia cervico-vaginala.


citeste »

Ce ar trebui sa stii despre fertilitate

Foto: Shutterstock

In conceptie proprie, fertilitatea reprezinta instinctul primar: a planta un copac, a veghea la o evolutie armonioasa a copiilor, a-ti cladi un loc firesc in societate – toate pornesc de la fertilitate, a noastra si a pamantului.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky