SuperBebe
Intra in Banda-Info

Preconceptie

Importanţa analizelor preconcepţionale!

bruneta

Înainte de a lua decizia să rămâi însărcinată este bine să te adresezi medicului tău care îţi va recomanda şi va efectua o serie de investigaţii menite să evalueze starea ta de sănătate, condiţie primordială pentru buna dezvoltare a unui copil.


citeste »

Primele dosare de fertilizare in vitro, aprobate de comisia Ministerului Sănătăţii

dosare_fertilizare

Comisia pentru includerea cuplurilor solicitante în Subprogramul de fertilizare in vitro şi embriotransfer a aprobat 58 de dosare, reprezentând 55% din totalul celor depuse pentru a fi incluse în programul naţional lansat din luna iunie ac.


citeste »

10 Pasi catre o sarcina sanatoasa!

Foto: Shutterstock

Un studiu recent arata ca in America se nasc anual in jur de 150 de mii de copii cu defecte din nastere. Aceasta situatie este mai mult decat ingrijoratoare, avand in vedere modalitatile pe care ni le pune la dispozitie medicina moderna.


citeste »

Importanţa vitaminelor prenatale

Foto: Shutterstock

Înainte de concepţie, pe toată perioada sarcinii şi până la sfârşitul perioadei de alăptare, cei mai mulţi medici recomandă un complex de vitamine care să ajute la creşterea şi dezvoltarea normală a fătului.


citeste »

Cine vrea o mama de imprumut?

Foto: Shutterstock

Accesul la informatie, ne ofera tuturor dreptul de a cunoaste si de a visa la rezolvarea problemelor noastre. Nu o data am vazut un film american, unde o femeie care nu putea avea copii apela la o mama surogat si, gata, se rezolva problema ei.


citeste »

Imi doresc copii!

imi_doresc_copii__a8cfe50

Se spune ca menirea femeii pe lume este aceea de a procrea. Uneori, acest lucru nu se intampla asa cum ne-am dorit. Exista nenumarate motive pentru care un cuplu nu poate concepe un copil.


citeste »

Cauze ale infertilitatii masculine

Foto: Shutterstock

O problema de fertilitate masculina este de domeniu medical si nu trebuie sa induca niciun fel de opinii asupra sexualitatii, potentei sau virilitatii unui barbat.


citeste »

Menopauza precoce

menopauza_precoce_88af0cf

Varsta medie la care apare menopauza este de aproximativ 51 de ani. Totusi, unor femei li se instaleaza mult mai devreme, inainte de 40 de ani sau uneori, chiar in jurul varstei de 30 de ani. Cauzele acestui fenomen ar fi zestrea genetica, diferite afectiuni sau interventii medicale.


citeste »

Medicina naturista, cat si cum?

medicina_naturista__cat_si_cum__562597d

Medicina naturista, cat si cum? Multe cupluri sunt dispuse sa incerce orice pentru a-si putea implini visul de a deveni parinti. O solutie ar putea fi tratamentele naturiste, dar depinde ce se intelege prin acestea.


citeste »

Pericol de infertilitate

Foto: Shutterstock

Patologia ovariana (mai ales chistica si polichistica) detine un loc important in categoria acelor boli care conduc catre infertilitate. Prin modificarile aparute la nivelul tesutului ovarian apar dezechilibre hormonale, care duc la aparitia unor cicluri menstruale anovulatorii (sangerarea menstruala apare lunar, dar ovulatia nu se produce, nu se elibereaza ovocitul si nu poate aparea sarcina).


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
183 voturitzuky