SuperBebe
Intra in Banda-Info

Sfaturi

Incepe Postul Craciunului

Postul Crăciunului începe la 14 noiembrie 2012 şi ţine până la 24 decembrie 2012, inclusiv. Postul Crăciunului durează 40 de zile.


citeste »

Nutritie: Dezvoltarea optima a creierului copilului

31_pikovit

Copiii au nevoie de Omega-3, cunoscut ca un acid gras esențial, deoarece corpul nu îl poate produce. Acizii grași esențiali sunt importanți deoarece ajută la dezvoltarea creierului, ochilor și nervilor și cresc imunitatea.


citeste »

Nutritie: Reguli importante in alimentatia sugarului

Foto: Shutterstock

Chiar şi cele mai mici greşeli în ceea ce priveşte alimentaţia sugarilor pot provoca afecţiuni digestive destul de supărătoare. De aceea, există mici principii pe care e bine ca orice mămică să le respecte ca să evite întâlnirile dese cu medicul pediatru.


citeste »

Ziua bună se cunoaște de la micul dejun… sănătos

activia_mic_dejun_biscuiti_cu_cereale_si_capsuni

Cheia unei de zile reușite începe chiar de dimineață de la micul dejun. Așa că Danone România îi ajută pe părinți să întâmpine toamna aceasta cu cinci noi produse noi care să îmbogățească micul dejun al familiei: Danone Poftă de Gustare cu topping de ineluşe cu miere, Danone Poftă de Gustare cu topping de cereale cu cacao, Activia Mix Dejun cu piersici şi cereale, Activia Mix Dejun cu biscuiţi şi cereale cu căpşuni şi Activia de Băut cu rodie şi zmeură.


citeste »

Nutritie: Bune şi rele despre carbohidraţi

Foto: Shutterstock

Pentru tine şi familia ta, siguranţa şi calitatea alimentaţiei sunt foarte importante. Ce, cât şi cum mănâncă copilul tău este preocuparea zilnică. Cu siguranţă că te-ai confruntat deja cu discuţii despre carbohidraţi.


citeste »

Nutritie: Înghețata, bună sau nu pentru copii

Foto: Shutterstock

Temperaturile ridicate şi soarele se asortează cel mai bine cu o înghețată delicioasă pentru că este răcoroasă, iar cei care rezistă cel mai puțin unei astfel de tentații sunt, evident, copiii, cei mai mari fani și consumatori ai acestui aliment. Astfel, îngheţata în timpul verii este o adevărată problemă pentru părinţi, care nu ştiu dacă le face bine sau nu copiilor care o cer iar şi iar.


citeste »

Atenţie la anorexia şi bulimia la copii!

copii_anorexici

Adolescenţii care prezintă manifestări bulimanorexice au nevoie de consiliere psihote­rapeutică. Prin această terapie se urmăreşte depistarea cauzelor care au generat tulburările de comportament alimentar. Numai astfel se pot stabili soluţii eficiente


citeste »

Mic-dejun distractiv cu cereale litera „O” cu miere

albinutza_nestle

Micul-dejun în fiecare dimineaţă este indicele de bază al unei nutriţii echilibrate. De aceea, o provocare este ca alimentaţia familiei, şi în special a copilului, să includă feluri de mâncare…


citeste »

De ce trebuie sa ne alaptam copilul, cand avem atatea formule de lapte praf?

papabun-1

Cele mai multe mamici sunt constiente de faptul ca alaptatul la san este benefic, insa prea putine isi alapteaza bebelusii suficient. Un studiu privind starea de sanatate si de nutritie a mamei si copilului mic din mediul rural realizat de Organizatia World Vision Romania in 2010 a relevat faptul ca 40% dintre bebelusi au fost alimentati exclusiv la san pana la varsta de trei luni şi doar 33% sunt alimentaţi exclusiv cu lapte matern până la 6 luni de viaţă, asa cum recomanda si Organizatia Mondiala a Sanatatii.


citeste »

Nutritie: Diversificare si hidratare corecte

Foto: Shutterstock

Diversificarea alimentaţiei poate părea dificilă deoarece ordinea şi momentul introducerii alimentelor în dieta sugarilor trebuie să fie corect programate. O hidratare corectă este cu atât mai importantă în această etapă a vieții copilului tău.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky