SuperBebe
Intra in Banda-Info

Pagina verde

Polenul crud, alimentul viu

idei_sanatoase_de_la_apiland

Polenul, folosit încă din Antichitate ca medicament şi ca factor de întinerire, este o componentă importantă a apiterapiei. Excelent tonic, energizant şi antianemic, vitaminizant şi mineralizant, polenul crud combate stările de oboseală, înlăturând surmenajul fizic şi intelectual.


citeste »

Schizandra, fructul cu cinci gusturi

16_-pag-verde-box

Recunoscută de peste 2.000 de ani în China pentru proprietățile sale terapeutice extraordinare, Schizandra este o plantă medicinală unică pentru că fructele sale combină toate cele cinci gusturi.


citeste »

Uleiul de pește, hrană pentru creier

Foto: Shutterstock

Uleiul de pește a fost, multă vreme, motiv de groază pentru copii. Veche tradiție, de pe vremea bunicilor, uleiul de pește era un „medicament” obligatoriu pentru copii, în multe familii.


citeste »

Propolis, farmacia albinelor

Foto: Shutterstock

Pentru stupul de albine există un singur medicament sau, mai bine spus, o singură farmacie concentrată într-un singur produs. Iar acesta este propolisul.


citeste »

Aloe vera, o farmacie într-o plantă

pag16_aloe_vera

Aloe vera este un adevărat tezaur de sănătate şi de frumuseţe. O lucrare editată de University of Texas Health Science Center cataloga deja 140 de substanţe active prezente în această plantă, dar studii ulterioare indică drept cifra probabilă 240 de substanţe active potenţate de acţiunea lor sinergetică.


citeste »

Produse naturale impotriva depresiei de toamna

toamna

Depresia sau tulburarea afectiva de sezon, asa cum este denumita aceasta afectiune in literature de specialitate, se manifesta printr-o stare de disconfort psihic si fizic, pe care de regula o resimtim la trecerea de la anotimpul cald la cel rece.


citeste »

Polivitamine naturale

pag18_pag-verde-1

Ce este cătina? Ştiinţific numit Hippophae rhamnoides, arbustul de cătină ocupă un areal foarte vast: este răspândită în Europa, Caucaz, Persia, în Munţii Urali, Siberia de Sud, Asia de Est şi până în munţii Himalaya.


citeste »

Produsele naturale sunt in topul preferintelor romanilor

produsele_naturale_sunt_in_topul_preferintelor_romanilor_1dd7d92

Cincizeci la suta dintre romani folosesc cu regularitate produse naturale pentru sanatate si se remarca o tendinta ascendenta in administrarea acestora pentru prevenirea afectiunilor, conform unui sondaj efectuat de compania…


citeste »

Ceaiuri recomandate in cazul colicilor la bebelus

Foto: Shutterstock

Colicile sugarului apar in primele luni de viata si se manifesta prin stari de agitatie si plans, cauzate de balonare si disconfort intestinal. Colicile nu trebuie sa te ingrijoreze, estimativ,…


citeste »

Imunizeaza-l prin metode naturale

Foto: Shutterstock

Toti parintii isi doresc copii sanatosi iar pentru aceasta de multe ori sunt pusi incurcatura pentru ca nu reusesc intodeauna sa gestioneze problema “cum sa-l apar de boli”.  Imunitatea organismului…


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky