SuperBebe
Intra in Banda-Info

Nutritie

Personajele preferate ale copilariei anunta inceperea scolii

Odata cu inceperea scolii, incep si grijile parintilor legate de trezirea de dimineata sau pachetelul pentru gradinita sau scoala al copilului.


citeste »

Felicia Filip si Iuliana Marciuc au invatat sa gateasca gogosi cu magiun

magiun-de-prune-topoloveni

Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni, a adus membrii presei fata in fata cu vedetele si politicienii care sustin singura reteta 100% romaneasca, ce are la activ multiple premii si certificari internationale.


citeste »

Polenul crud, alimentul viu

idei_sanatoase_de_la_apiland

Polenul, folosit încă din Antichitate ca medicament şi ca factor de întinerire, este o componentă importantă a apiterapiei. Excelent tonic, energizant şi antianemic, vitaminizant şi mineralizant, polenul crud combate stările de oboseală, înlăturând surmenajul fizic şi intelectual.


citeste »

Incepe Postul Craciunului

Postul Crăciunului începe la 14 noiembrie 2012 şi ţine până la 24 decembrie 2012, inclusiv. Postul Crăciunului durează 40 de zile.


citeste »

Nutritie: Dezvoltarea optima a creierului copilului

31_pikovit

Copiii au nevoie de Omega-3, cunoscut ca un acid gras esențial, deoarece corpul nu îl poate produce. Acizii grași esențiali sunt importanți deoarece ajută la dezvoltarea creierului, ochilor și nervilor și cresc imunitatea.


citeste »

Schizandra, fructul cu cinci gusturi

16_-pag-verde-box

Recunoscută de peste 2.000 de ani în China pentru proprietățile sale terapeutice extraordinare, Schizandra este o plantă medicinală unică pentru că fructele sale combină toate cele cinci gusturi.


citeste »

Nutritie: Reguli importante in alimentatia sugarului

Foto: Shutterstock

Chiar şi cele mai mici greşeli în ceea ce priveşte alimentaţia sugarilor pot provoca afecţiuni digestive destul de supărătoare. De aceea, există mici principii pe care e bine ca orice mămică să le respecte ca să evite întâlnirile dese cu medicul pediatru.


citeste »

Uleiul de pește, hrană pentru creier

Foto: Shutterstock

Uleiul de pește a fost, multă vreme, motiv de groază pentru copii. Veche tradiție, de pe vremea bunicilor, uleiul de pește era un „medicament” obligatoriu pentru copii, în multe familii.


citeste »

Ziua bună se cunoaște de la micul dejun… sănătos

activia_mic_dejun_biscuiti_cu_cereale_si_capsuni

Cheia unei de zile reușite începe chiar de dimineață de la micul dejun. Așa că Danone România îi ajută pe părinți să întâmpine toamna aceasta cu cinci noi produse noi care să îmbogățească micul dejun al familiei: Danone Poftă de Gustare cu topping de ineluşe cu miere, Danone Poftă de Gustare cu topping de cereale cu cacao, Activia Mix Dejun cu piersici şi cereale, Activia Mix Dejun cu biscuiţi şi cereale cu căpşuni şi Activia de Băut cu rodie şi zmeură.


citeste »

Nutritie: Bune şi rele despre carbohidraţi

Foto: Shutterstock

Pentru tine şi familia ta, siguranţa şi calitatea alimentaţiei sunt foarte importante. Ce, cât şi cum mănâncă copilul tău este preocuparea zilnică. Cu siguranţă că te-ai confruntat deja cu discuţii despre carbohidraţi.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky