SuperBebe
Intra in Banda-Info

Pentru sugar

Ateliere pentru copii

Artelier D, Gradinita Bambi si Scoala Step by Step

Artelier D, Gradinita Bambi si Scoala Step by Step lanseaza o serie de ateliere, inspirate de dialogul artelor. Astfel, in 24 martie, la ora 11, se va desfasura atelierul “Ierbarul fermecat”, pentru copiii cu varste intre 3-5 ani. Atelierele sunt realizate si susţinute de Daniela Mişcov.


citeste »

Program pentru copii cu dizabilitati

Aqua Baby Relief

Baby Spa sprijina recuperarea copiilor cu dizabilitati. Este vorba despre Aqua Baby Relief. Acesta se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 luni si 4 ani, care se confrunta cu probleme locomotorii.


citeste »

Ingrijirea pielii uscate si sensibile la bebelusi

poze_produse

Pielea bebelusilor este mai sensibila decat a adultilor si a copiilor mari si de aceea este si mai susceptibila la uscare si lezare. Acest lucru se intampla deoarece tegumentul la varste fragede este mai subtire, produce mai putin sebum si melanina si astfel mecanismele de aparare la nou-nascut si sugar sunt incomplet dezvoltate. De aceea, este necesar sa acordam o atentie deosebita ingrijirii tegumentului pana cand aceasta maturizare are loc.


citeste »

Îngrijire delicată pentru zona scutecului

Foto: Shutterstock

La nou nascuti, pielea din zona intima a funduletului este foarte sensibila, fiind predispusa iritatiilor datorate substantelor din urina si fecale. De aceea, igiena corespunzatoare este conditia numarul unu pentru evitarea acestor complicatii.


citeste »

Alegerea și pregătirea unei bone filipineze

bona_filipineza

Într-un articol recent am prezentat avantajele de a avea o bonă filipineză. Revenim cu mai multe detalii referitoare la pregătirea lor, calitățile și capacitățile care le recomandă pentru îngrijirea, supravegherea și educarea copiilor.


citeste »

Alimentaţie pentru bebeluşi isteţi

poza_aptamil_scut

Pentru că îţi iubeşti bebeluşul atât de mult, te vei bucura alături de el de fiecare descoperire, de fiecare lucru nou pe care îl invaţă. Vei fi fericită când te va surprinde cu lucruri noi sau întrebări la care nu te aştepţi, astfel că vei fi cu atât mai mândră de bebeluşul tău isteţ.


citeste »

Avantajele unei bone filipineze

bona

Din ce mai mulți părinți angajează bone filipineze. Mulți se întreabă poate de ce să aduci pe cineva necunoscut de la mii de kilometri distanță când sunt atâtea persoane disponibile să aibă grijă de un copil, la noi.


citeste »

Ingrijire: Ce faci când se îmbolnăvește în vacanță?

Foto: Shutterstock

Mulți tineri părinți își programează concediul împreună cu copilul. Însă dacă nu se ține cont de nevoile acestuia, ceea ce părea o vacanță liniștită și relaxantă se va transforma într-una de coșmar, căci copilul se poate îmbolnăvi în orice moment.


citeste »

Gingiile bebelusilor trebuie curatate inainte de aparitia dintilor

gingii_bebelusi_22august2011

Părinţii trebuie să cureţe gingiile bebeluşilor, încă înainte de apariţia dinţilor acestora, pentru a preveni apariţia problemelor dentare ale copiilor lor, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de University of Illinois din Statele Unite.


citeste »

Beneficii pentru cei mici, cu cardul Sensiblu Bebe

Dacă te pregăteşti să devii părinte sau ai deja un copil cu vârsta de până la 3 ani, Sensiblu şi Anima sunt alături de tine. Vino in lumea Sensiblu Bebe şi ai 7% reducere la produsele pentru mamă şi copil, 20% reducere la consultaţii şi un control anual gratuit la pediatrie în clinicile Anima, promoţii dedicate în farmaciile Sensiblu şi sfaturi medicale avizate pentru sănătatea celor mici.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky