SuperBebe
Intra in Banda-Info

Pentru mama

Cea mai frumoasa Burtica !

In perioada 6-7-8-9 Martie 2014, in cadrul salonului BABY EXPO, Editia 42 de Primavara, a avut loc la Sala Polivalenta din Bucuresti premierea castigatoarelor concursului “Cea mai frumoasa Burtica !”


citeste »

Castiga unul dintre cele 3 produse Echinacea (pentru copii), 29,6 ml, cu gust de portocale, de la Secom!

Echinacea

Vrei sa sustii in mod natural imunitatea copilui tau? Secom iti ofera Echinacea pentru copii (29,6 ml), cu gust de portocale, destinat sustinerii naturale a imunitatii copiilor, incepand cu varsta de 6 luni. Castiga unul din cele trei flacoane de Echinacea pentru copii de la Secom, participand al concursul care se desfasoara pe facebook SUPERBEBE.


citeste »

Ellie White in forma dupa nastere, cu ajutorul programului “Fii o mamica plina de energie!”

Ellie White a slabit dupa nastere

Ellie White este o mama si o femeie foarte norocoasa. Pentru ca a avut un regim echilibrat si pana in luna a 7-a a reusit sa faca sport, nu a luat foarte multe kilograme in timpul sarcinii insa, asa cum se intampla in cazul fiecarei proaspete mame, tonusul ei de dupa nastere nu mai este acelasi.


citeste »

Cryogen – soluția naturală pentru slăbit!

Cryogen aplicare

Cryogen este cel mai performant echipament de slăbire localizată la momentul actual, eliminând radical şi definitiv grăsimile în exces din organism. Acţionează cu vacuum, criolipoliză (îngheţarea celulelor grase) şi laser soft pentru a te ajuta să slăbeşti până la perfecţiune.


citeste »

Fii o mamica plina de energie

ram_worldclass_0154

Program de revenire in forma dupa nastere.
Ai nascut si nu mai esti multumita de felul in care arati? Poti arata senzational si dupa nastere intr-un timp intrand in programul “Fii o mamica plina de energie!!


citeste »

Vaccinarea antigripală – mituri şi adevăruri

Doctor Daniela Ştefănescu, Medic Primar Medicină de Familie şi Vicepreşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti ne avertizează: „Gripa este o afecţiune virală extrem de contagioasă, care se transmite cu uşurinţă de la o persoană la alta, mai ales în familie şi în rândul colectivităţilor, aşa cum sunt şcolile, grădiniţele sau centrele de afaceri. Virusul gripal este deosebit de periculos, pentru că acesta poate trece de la nivelul nasului şi al gâtului la nivelul plămânilor, cauzând infecţii severe, precum pneumonia, iar în unele cazuri poate duce chiar la deces. La nivel mondial, gripa produce anual între 250.000 şi 500.000 de decese”.


citeste »

Mituri despre păr

Miturile despre păr ne dau motive serioase de îngrijorare. Dacă stăm să dăm atenţie unora dintre acestea, îngrijirea părului devine un stres în sine. Şi ştim că stresul, din păcate, nu e un mit. Aşadar, relaxează-te!


citeste »

Cele mai frecvente 5 boli ale sezonului rece şi cum le putem preveni

Din cauza temperaturilor scăzute iarna este cunoscută drept cel mai puternic inamic al sănătăţii. În aceast sezon, organismul este expus la numeroase boli care pot provoca o serie de complicaţii nedorite. Dintre acestea, cele mai frecvent întâlnite sunt: gripa, pneumonia, laringita, infectiile urinare şi degerăturile.


citeste »

Ingrijire: Terapia CranioSacrală sau terapia care vindecă trupul şi sufletul deopotrivă

36_-terapia-1

Terapia CranioSacrală este cea mai puţin invazivă terapie dintre tehnicile medicinei manuale. Este o tehnică manuală care se petrece în câmp energetic, având efecte puternice şi imediate, bazate pe date ştiinţifice.


citeste »

Toamna încep tratamentele de refacere a pielii

Foto: Shutterstock

Toamna este un sezon în care pielea trebuie ajutată să se regenereze după excesele solare din timpul verii pentru a fi, apoi, pregătită să facă faţă gerului.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky