SuperBebe
Intra in Banda-Info

Pentru copil

Recuperare medicala la Baby Spa

baby spa

Baby Spa are grija de copiii speciali. In acest sens a fost gandit un program de kinetoterapie, care se adreseaza celor cu afectiuni ortopedice, genetice si neurologice – sindrom Down, lordoze, cifoscolioze, picior plat, genuvalgum, genuvarum, genuflexum, genurecurvatum, entorse, luxatii sau fracturi.


citeste »

10 reguli simple pentru un stil de viata sanatos la inceput de an scolar

si_eu_traiesc_sanatos!_-_sets

Prima zi de şcoală. O zi plină de emoţii, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Ne mobilizăm forţele pentru a-i susţine să aibă un an bun la şcoală, pentru a-i menţine în formă. Care sunt mâncărurile preferate în familia noastră? Avem motive să facem o schimbare?


citeste »

Părinți, atenție la rotavirus iarna!

rotavirus

Specialiștii pediatri avertizează că în lunile friguroase, iarna și primăvara, incidența rotavirusului crește, deoarece temperaturile scăzute favorizează supraviețuirea și răspândirea acestui virus în mediul înconjurător.


citeste »

Vacanță fără griji cu protecție eficientă, în orice moment al zilei

eucerin

Perioada vacanţelor este aşteptată de toată lumea şi probabil că îţi pui întrebarea dacă mai poţi pleca în călătorie având în vedere că eşti însărcinată sau dacă ai un copil. Raspunsul este DA. Cu condiția să respecţi o serie de reguli menite să te protejeze pe tine, pe copilul tău și în fapt, întreaga familie.


citeste »

Ingrijire: Cu sau fără aer condiționat?

Foto: Shutterstock

Căldura excesivă din zilele de vară cauzează disconfort atât adulţilor, cât şi copiilor. În aceste condiţii, pentru menţinerea unei stări confortabile, utilizarea aerului condiţionat este cea mai bună soluție.


citeste »

Superbebe a testat cu Igienol gradul de curățenie acasă

img_0390

Igiena este o preocupare a tuturor, dar atunci când în discuție intră și copiii, lucrurile se complică pentru că gradul de curățenie al locurilor unde stau cei mici sau al obiectelor cu care prichindeii intră în contact ar trebui să fie maxim.


citeste »

Îngrijire: Supraveghează-i sănătatea permanent

pag38ingrijire_sanatate

Majoritatea problemelor de sănătate pot fi evitate dacă copilul este urmărit corespunzător atât de către părinţi cât şi de medicul pediatru.


citeste »

Soluţii naturale pentru calmarea durerilor de gât

trahisept_15octombrie2010

Durerile de gât, inflamaţia şi iritaţia gâtului şi a cavităţii bucale nu sunt afecţiuni sezoniere, ele pot apărea în orice anotimp.


citeste »

Accesorii de protectie solara pe Store4kids.ro

accesorii_de_protectie_solara_pe_store4kids_ro_b0788c1

A venit vara si ne place sa iesim cu cei mici la plimbare cat mai mult timp. Insa odata cu vara, apar noi griji legate de siguranta si confortul copilului….


citeste »

La soare, dar ferit de neplaceri

Foto: Shutterstock

A inceput vacanta si cum soarele si caldura te imbie sa stai cat mai mult in mijlocul naturii, trebuie sa profiti de aceste ocazii minunate de a petrece impreuna cu…


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky