SuperBebe
Intra in Banda-Info

Evenimente

Programul de Sănătate pentru Mame și Sugari organizează Ziua Porților Deschise pentru viitori și proaspeți părinți

Programul de Sănătate pentru Mame și Sugari își deschide porțile pentru viitorii și proaspeții părinți joi, 23 ianuarie. Ziua Porților Deschise SAMAS este un eveniment dedicat părinților, în cadrul căruia le sunt oferite consilieri gratuite de educație maternală prin intermediul asistenților SAMAS.


citeste »

Clubul Supermame pentru Superbebe a organizat o întâlnire specială cu Moș Crăciun!

5

La jumătatea lunii decembrie, Revista Superbebe a reunit peste 120 de graviduțe și mămici împreună cu micuții lor, la Clubul Supermame pentru Superbebe. Întâlnirea a avut loc la restaurantul Jubille Primaverii, sâmbătă, 14 decembrie, într-o dimineață perfectă.


citeste »

Superbebe te invită la intalnirea cu Mos Craciun!

Eveniment supermame DEC 2013

Toate Supermamicile sunt invitate împreună cu burticile din dotare sau cu picii lor la salonul de evenimente „Jubile” Primăverii, din Str. Amiral Constantin Bălescu, nr. 3, zona piața Charles de Gaulle (Metrou Aviatorilor), la o întâlnire cu specialiștii Superbebe care vor aborda numeroase teme de interes pentru viitoarele si proaspetele mămici.


citeste »

4 zile de Super Promotii la BABY EXPO, Editia 41 de Iarna!

logo BABY EXPO - Iarna

Incepand de Joi, 5 Decembrie, sarbatorim luna cadourilor la BABY EXPO. Invitam Parintii si viitoarele Mamici sa se informeze, sa testeze si sa se bucure de ofertele special pregatite, de cele peste 140 de companii participante. Doar la BABY EXPO parintii gasesc produse unicat, prezentate direct de importatori si producatori locali. BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor, se desfasoara in zilele de 5-6-7-8 Decembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.


citeste »

Taratacutele de Dovlecei

invitatie i

Pe 5 noiembrie ora 17:00, va invitam la “TARTACUTELE DE DOVLECEI”- Jubile The Ballroom Primaverii, o locatie deosebit de primitoare pentru gravide, cupluri de viitori parinti, mamici, parinti cu bebelusi si copii mici.


citeste »

Clubul Supermame pentru Superbebe a organizat o întâlnire 100% pentru graviduțe

_MG_7659-2

La sfârșitul lunii octombrie, Revista Superbebe a reunit peste 100 de gravidute la Clubul Supermame pentru Superbebe. Întâlnirea a avut loc la restaurantul Jubille Primaverii, miercuri, 23 octombrie, într-o după-amiază călduroasă de toamnă.


citeste »

Cea de-a cincea prezentare de moda cu gravide si mamici celebre a magazinului Mama Boutique intr-un cadru select !

unknown

Mama Boutique, cel mai cunoscut magazin cu haine pentru gravide al vedetelor, (http://www.mamaboutique.ro), va lansa colectia de toamna-iarna a hainelor pentru burtici, printr-o prezentare inedita de moda, cu gravide autentice si mamici frumoase, miercuri, 30.octombrie la hotel J.W.Marriott din Bucuresti.


citeste »

Căutăm graviduțe pentru parada modei!

gravida

Superbebe caută graviduțe pentru o prezentare de modă (10 minute), în cadrul evenimentului Supermame pentru Superbebe din data de 23 octombrie, ce va avea loc la Restaurantul Jubile The Ballroom, strada Amiral Constantin Balescu nr 3, Piata Charles de Gaulle (metrou Aviatorilor).


citeste »

Superbebe te invită la o întâlnire 100% dedicata graviduțelor!

Eveniment supermame octombrie 2013

Vino să participi la seminarul de pregătire pentru viitoarea mămică! Toate Supergraviduțele sunt invitate împreună cu burticile din dotare la salonul de evenimente „Jubile” Primăverii, din Str. Amiral Constantin Bălescu, nr. 3, zona piața Charles de Gaulle (Metrou Aviatorilor), la o întâlnire cu specialiștii Superbebe care vor aborda numeroase teme de interes pentru viitoarele mămici.


citeste »

Demonstrații de gătit cu Chef Henrik Sebok la standul Superbebe din cadrul Baby Expo!

IMG_4151

Revistele Superbebe și Bucate pentru copii au fost prezente și la a 40-a ediție a târgului Baby Expo, de acestă dată cu și mai multe suprize ca de obicei. Timp de patru zile, în perioada 26-29 septembrie, părinții și copiii ce au trecut pragul expoziției au avut parte de distracție, super premii și degustări pe cinste la standurile noastre.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky