SuperBebe
Intra in Banda-Info

Info

Stocam concentrat de celule stem sau sange integral?

In momentul de fata, la nivel mondial, peste 85% dintre bancile de celule stem stocheaza concentrat de celule stem si numai 14,7% sange integral!


citeste »

Save the Start – Salveaza inceputul vietii! De ce sa stocam ADN la nastere?

ADN-ul (acidul dezoxiribonucleic) reprezinta o molecula ce se gaseste in toate celulele umane si sta la baza tuturor formelor organice de viata de pe Terra. ADN-ul stocheaza toata informatia genetica, necesara desfasurarii vietii zilnice. Aceasta informatie este transmisa de la o generatie la alta.


citeste »

Recuperare medicala la Baby Spa

baby spa

Baby Spa are grija de copiii speciali. In acest sens a fost gandit un program de kinetoterapie, care se adreseaza celor cu afectiuni ortopedice, genetice si neurologice – sindrom Down, lordoze, cifoscolioze, picior plat, genuvalgum, genuvarum, genuflexum, genurecurvatum, entorse, luxatii sau fracturi.


citeste »

Programul de Sănătate pentru Mame și Sugari organizează Ziua Porților Deschise pentru viitori și proaspeți părinți

Programul de Sănătate pentru Mame și Sugari își deschide porțile pentru viitorii și proaspeții părinți joi, 23 ianuarie. Ziua Porților Deschise SAMAS este un eveniment dedicat părinților, în cadrul căruia le sunt oferite consilieri gratuite de educație maternală prin intermediul asistenților SAMAS.


citeste »

Clubul Supermame pentru Superbebe a organizat o întâlnire specială cu Moș Crăciun!

5

La jumătatea lunii decembrie, Revista Superbebe a reunit peste 120 de graviduțe și mămici împreună cu micuții lor, la Clubul Supermame pentru Superbebe. Întâlnirea a avut loc la restaurantul Jubille Primaverii, sâmbătă, 14 decembrie, într-o dimineață perfectă.


citeste »

Inovatie medicala: poti afla data nasterii cu o acuratete de 99%!

test de nastere

Inovatiile medicale dezvaluie PartoSure, un test rapid care poate stabili timpul ramas pana la nastere, dar si gradul de risc iminent pentru o nastere prematura. Viitoarele mamici pot afla in doar cateva minute, fara ajutorul medicului specialist, care este momentul in care vor naste.


citeste »

Superbebe te invită la intalnirea cu Mos Craciun!

Eveniment supermame DEC 2013

Toate Supermamicile sunt invitate împreună cu burticile din dotare sau cu picii lor la salonul de evenimente „Jubile” Primăverii, din Str. Amiral Constantin Bălescu, nr. 3, zona piața Charles de Gaulle (Metrou Aviatorilor), la o întâlnire cu specialiștii Superbebe care vor aborda numeroase teme de interes pentru viitoarele si proaspetele mămici.


citeste »

Un nou magazin Next in Promenada

flyer_Next_fata

Next, unul dintre cei mai mari retaileri vestimentari din Marea Britanie, va deschide sambata, 30 noiembrie, in Promenada, cel de-al patrulea magazin din Bucuresti cu produse dedicate copiilor.


citeste »

4 zile de Super Promotii la BABY EXPO, Editia 41 de Iarna!

logo BABY EXPO - Iarna

Incepand de Joi, 5 Decembrie, sarbatorim luna cadourilor la BABY EXPO. Invitam Parintii si viitoarele Mamici sa se informeze, sa testeze si sa se bucure de ofertele special pregatite, de cele peste 140 de companii participante. Doar la BABY EXPO parintii gasesc produse unicat, prezentate direct de importatori si producatori locali. BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor, se desfasoara in zilele de 5-6-7-8 Decembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.


citeste »

ITSY BITSY, singurul radio cu programe speciale pentru părinți

ITSY BITSY pentru parinti

După aproape 8 ani în care ITSY BITSY a fost implicat activ în educația copiilor prin joc și experiențe creative, el răspunde acum nevoilor de sprijin și informare, ale părinților. O mare parte din noua grilă Radio ITSY BITSY este dedicată exclusiv acestui public special.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky