Johnson baby
Johnson baby
Johnson baby
Despre | Contact | Calendar |    

Superbebe

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: A doua nastere
PostPosted: Wed Mar 19, 2008 9:18 am 

Buna!! As vrea sa intreb mamicile care au mai ulti copii, daca a doua nastere e mai grea decat prima. Mersi si pupicei

Profile  

PostPosted: Sat Mar 22, 2008 10:48 am 

Buna,lalypascu,si eu sunt o mamica ce are doi copilasi.Sper sa ne imprietenim si sa impartasim una alteia (si cu alte mamici,desigur )din experienta.Eu am doi baietei,Rares Paul nascut pe 1.sept.2004 si Tudor Dinu,nascut anul acesta pe 14 ian,.Nu ai spus,tu cati puiuti ai ,cum ii cheama,zilele de nastere....Pupici,si astept sa mai vorbim.

Profile  

Post subject: Re: A doua nastere
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 11:34 am 

Buna! Eu am doar un puiutz de 2 anisori si aproape 2 luni, Nadin, nascuta in 5 februarie 2006, f frumoasa, f cuminte ce mai o splendoare de copil :lol: Sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi, cuminti si fericiti. Si era sa uit, de unde esti?? Eu sunt din Hunedoara. Pupicei multi, multi.

Profile  

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 3:02 pm 

Buna,din nou,Laly.Sa-ti traiasca printesica si sa va bucurati de ea.Sa inteleg ca va mai doriti un BB,dar ti-e oarecum teama de inca o nastere ?Merita sa incercati.
La mine nici una dintre nasteri nu a fost tocmai usoara,pt ca nici unul dintre puiuti nu a vrut sa se intoarca si i-am nascut in prezentatie pelviana.Pe amandoi i-am nascut pe cale naturala,iar,chiar daca au fost doua nasteri destul de grele,a doua a fost totusi ceva mai usoara,in primul rand pt ca travaliul a durat mai putin.La prima a fost cam de 10 ore iar acum a durat doar vreo 4.M-au apucat contractiile pe la ora 12 noaptea,iar la 3:30,cand am ajuns la spital aveam deja dilatatie 9 cm iar la ora 4:20 a venit pe lume Tudor,o minune de 3,720 kg,50 de cm si Apgar 10.A fost destul de greu dar mi-am revenit surprinzator de repede si acum sunt ca si uitate toate acele dureri,iar cand imi privesc nazdravanii nu exista bucurie mai mare pt mine.
Eu sunt din Petrosani.Pupici multi, :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 26, 2008 10:21 pm 

buna mamicilor
si eu mai imi doresc un bebe, dar peste 2 ani, Matei are 1 an si 8 luni si am avut o sarcina toxica si nici nasterea nu a fost usoara (am nascut normal). Dupa ce l-am nascut pe Matei nu am mai vrut nici sa aud de un al doilea, dar cand il vad cum creste, cum se joaca si se duce la toti copiii, am inceput sa imi schimb ideea. Imi este f frica nu atat de cele 9 luni (macar prima data am slabit in loc sa ma ingras pana la 5 luni :lol: ) dar de nastere, dar ma gandesc ca eu am fost singura la parinti si rasfatata si egoista :oops: si vreau ca el sa mai aiba un fratior sau o surioara, poate pana atunci imi trece de tot frica asta

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Apr 10, 2008 6:23 pm 

verat wrote:
buna mamicilor
si eu mai imi doresc un bebe, dar peste 2 ani, Matei are 1 an si 8 luni si am avut o sarcina toxica si nici nasterea nu a fost usoara (am nascut normal). Dupa ce l-am nascut pe Matei nu am mai vrut nici sa aud de un al doilea, dar cand il vad cum creste, cum se joaca si se duce la toti copiii, am inceput sa imi schimb ideea. Imi este f frica nu atat de cele 9 luni (macar prima data am slabit in loc sa ma ingras pana la 5 luni :lol: ) dar de nastere, dar ma gandesc ca eu am fost singura la parinti si rasfatata si egoista :oops: si vreau ca el sa mai aiba un fratior sau o surioara, poate pana atunci imi trece de tot frica asta

Verat,e foarte bine ca te-ai gandit sa mai faci un bobo,o sa vezi cat e de minunat sa vezi doi ingerasi pe langa tine.Sa nu te descurajezi din cauza sarcinii si nasterii pe care le-ai avut pt ca sa stii ca sansele sunt foarte mari sa fie cu totul diferita a doua oara.Va pupik. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Sep 03, 2008 11:24 am 

Hai sa zic si io...am avut 2 nasteri normale, fara epidurale, caci mi-e frica de injectii :oops:

Nu a fost nici cumplit, nici usor, insa cea de a doua nu a venit precum tavalugul, cum auzisem la alte mamici. Am simtit ca e ziua potrivita inca de dimineata, insa abia seara am nascut, dupa vreo 2 ore de contractii mai serioase, si doar vreo 45 de minute grele de tot :cry:

eu zic ca difera de a copi la copil, trebuie incercate :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 20, 2008 3:25 am 

Sunteti niste mamici tare curajoase deoarece ati nascut normal.Eu nu am avut acest curaj de la inceput iar la final chiar mi-a fost recomandata cezariana.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours