SuperBebe
Intra in Banda-Info

Povesti de viata

De Craciun e bine sa fii bun! “Daruiesti si te innoiesti” – campanie in scopuri caritabile! 1 noiembrie – 1 decembrie! Campanie umanitara de Buy-Back.

haine donatii

De sarbatori e bine sa porti ceva nou. Noi va propunem sa faceti loc in sifonierul copilului si sa “scapati” de hainutele care ii sunt mici. Le ambalati frumos si ni le trimiteti fara nici un cost. Iar noi va rasplatim cu un Cupon CADOU de 20 lei pe care il puteti folosi la urmatoarea comanda.


citeste »

Planificarea fertilităţii

Foto: Shutterstock

Echipa Superbebe îşi propune în fiecare număr al revistei să abordeze subiecte care să ajute cuplul, cu sprijinul specialiştilor noştri, să procreeze, să se pregătească de venirea pe lume a copilului şi apoi să se dezvolte ca părinţi.


citeste »

Povestea unei steluţe norocoase

pag58_social-mare

Când am lansat revista Superbebe pe piaţă, ne-am dorit să abordăm subiecte cât mai optimiste care să le facă pe viitoarele şi pe proaspetele mămici să vadă viaţa cât mai în roz.
Există situaţii în care lucrurile nu stau chiar aşa, aparent din vina nimănui, şi nu putem să nu ne sensibilizăm în faţa unor cazuri sau a unor poveşti de viaţă impresionante.


citeste »

Social: Robert Ionuţ poate fi ajutat să zâmbească

social

Îl cheamă Robert Ionuț Voicu și a venit pe lume în mai anul trecut. La naştere doctorii i-au dat nota 10, iar părinţii nu îşi puteau închipui bucurie mai mare decât să-şi strângă băieţelul sănătos în braţe.


citeste »

Social: Copii speciali într-un sistem autist

pag54autist1

O mamă responsabilă îşi face toate analizele înainte de sarcină, urmează toate prescripţiile medicului ginecolog, merge la toate controalele din timpul celor 9 luni, are o naştere fără probleme şi, după un an, constată că bebeluşul ei nu este precum ceilalţi copii. Are autism.


citeste »

HIV/SIDA, o poveste tristă

hiv_27octombrie2010

„Unui copil putem şi trebuie să-i vorbim, în primul rând, despre prevenirea riscurilor de infectare şi trebuie să facem acest lucru într-un context mai larg, fără să scoatem în evidenţă HIV/SIDA”


citeste »

Social: David se luptă cu cancerul la doar 5 luni

david_1

Cancerul este o boală nemiloasă care nu ţine cont de vârstă, sex, etnie sau situaţie socială. Atunci când loveşte, doar o minune te poate salva. Unoeri, această minune se reduce doar la aspectul financiar, lucru care pare aproape de neimaginat: poţi înfrânge cancerul, dar nu ai bani să o faci.


citeste »

Jurnal de mamica: Ioana Ginghina & Ruxandra

jurnal_de_mamica__ioana_gonghina___ruxandra_8b684f0

Ioana este una dintre cele mai talentate actrite ale tinerei generatii, avand la activ un portofoliu impresionant de roluri jucate in piese de teatru („Boabe de roua pe frunza de…


citeste »

Oana Zidaru, poveste de viata, o poveste de succes

oana_zidaru__poveste_de_viata__o_poveste_de_succes_8a2839c

Poate multora dintre voi nu va spune nimic numele Oana Zidaru. Insa, in lumea oamenilor de business si advertising, toti o stiu. Doar este Head of Communications la RBS Romania….


citeste »

“Medicul m-a sfatuit sa-mi vad de treaba, sa fac alt copil, pentru ca acesta este pierdut…”

_medicul_m_a_sfatuit_sa_mi_vad_de_treaba__sa_fac_alt_copil__pentru_ca_acesta_este_pierdut_______20b6127

Autismul este o tulburare severa de dezvoltare, de natura neurobiologica. Ea apare fie la nastere, fie la varsta cuprinsa intre 18 luni si 2 ani a copilului. Autismul tipic face…


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
183 voturitzuky