SuperBebe
Intra in Banda-Info

Despre Noi

Superbebe este publicatie lunara destinata persoanelor care doresc/asteapta/au un copil.

Superbebe este o revista glossy pentru parinti.

Credibila: cei mai competenti specialisti din domeniu

Utila: esentialul despre sarcina, crestere si educatia copilului, fara idei preconcepute Moderna: ancorata in actualitate si adresandu-se parintelui din ziua de az

Formatul in conditii grafice deosebite, fotografii din baze de date profesionale, dar si creatii proprii realizate de fotografi consacrati, aria extinsa de subiecte, tonul bland si apropiat cititorilor sunt esenta publicatiei, care este utilitara, educativa dar si de divertisment.

In anul 2004, revista Superbebe a aparut pentru prima data pe piata fiind editata de Academia Catavencu, iar in anul 2006, a fost integrata in trustul de presa Relitatea Catavencu. Cinci ani s-a lucrat intens la dezvoltarea acestui brand, lucru ce s-a putut observa in cifrele de vanzari si de audienta.

In anul 2010, s-a luat decizia editarii pe cont propriu a revistei Superbebe, decizie care s-a dovedit foarte buna, atat pentru brand cat si pentru echipa, iar acest lucru se poate observa in cresterea audientei de la 80 de mii de cititori pe editie la 95 de mii de cititori pe editie.

Tot in anul 2010, sub marca Superbebe, a aparut pe piata o noua publicatie, Bucate pentru copii. Este o revista de retete culinare pentru bebelusi si copii, ce se adreseaza tuturor mamiciclor cu copii cu varste cuprinse intre 0 si 10 ani. Bucate pentru copii, este o revista care contine 80 % retete culinare, pentru fiecare categorie de varsta a copilului, retete pentru mesele principale, snack-uri si deserturi, retete de sezon si foarte multe tipsuri legate de nutritie. Din aceasta revista, nu lipseste nici sfatul specialistului. In finalul revistei, este inserata si o scurta rubrica de ingrijire si sanatate a sugarului si copilului mic, acest domeniu, fiind al doilea in topul preocuparilor tinerilor parinti.

 www.superbebe.ro Este site-ul oficial al publicatiilor Superbebe si Bucate pentru copii.

 
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
183 voturitzuky