SuperBebe
Intra in Banda-Info

Educatie

BABY Star si Copilul tau este un Star !

In perioada 6-7-8-9 Martie 2014, in cadrul salonului BABY EXPO, Editia 42 de Primavara, a avut loc la Sala Polivalenta din Bucuresti premierea castigatorilor concursului “BABY Star si Copilul tau este un Star !”


citeste »

Ce brand-uri iubesc părinții si copiii

Familia ITSY BITSY

Copiii preferă Coca-Cola, părinții vor să le dea Napolact, arată studiul Top Kids Brands realizat de Open-I Research la inițiativa Radio ITSY BITSY, care analizează percepția părinților asupra brand-urilor pentru copii. Cercetarea vine în contextul preocupării ITSY BITSY pentru sănătatea membrilor familiei și a grijii față de produsele promovate în cadrul programelor postului de radio.


citeste »

Primul Craciun cu bebelusul vostru

bebe1

Indiferent de sarbatoare, momentele petrecute cu familia sunt minunate si bucura pe toata lumea. Anul acesta insa aveti un motiv deosebit de bun pentru a va bucura de sarbatori: venirea pe lumea a copilasului vostru! Dar, evenimentul care v-a adus bucurie inseamna mai mult decat o petrecere in familie, inseamna schimbare in felul de a trai si in organizarea evenimentelor. In acest sens, vei observa sa simtul de apartenenta la familie se va contura mai bine pentru voi, dar si nivelul de stres va creste simtitor. Astfel, util ar fi sa lasi alergatura dupa cumparaturi, placerea ta ascunsa, deoparte si sa incerci sa dai un sens cu totul special acestui prim Craciun alaturi de bebelusului vostru.


citeste »

Cadoul ideal de Craciun pentru copilasul tau

baby

Ei bine trebuie sa stii ca in functie de varsta, se schimba si modalitatea copilului tau de a percepe cadourile si de aceea tu trebuie sa te adaptezi mereu si sa incerci sa fi inventiva. Conform studiilor psihologice, cei mici considera o jucărie orice obiect care le poate capta atentia sau suscita interesul.


citeste »

Oaspeţi de seamă de Ziua Naţională la Grădiniţa Bambi şi Şcoala Gimnaziala Step by Step

DSC_3852

Copiii de la Grădiniţa Bambi şi Şcoala Gimnaziala Step by Step ne-au dovedit ieri că sunt mândri ca sunt români. În cadrul evenimentul Suflet de roman de luni, 2 decembrie, copiii, îmbrăcaţi în straie populare, de sărbatoare, au primit oaspeţi de seamă, adevarate valori ale neamului românesc.


citeste »

Bunele maniere de Sarbatori

sarbatori maniere

Pentru fiecare dintre noi, pe langa liniste si bucurie, Sarbatorile de iarna sunt prilej de a reuni familia, de a rememora copilarii si de a ne mandri cu puiul nostru in fata familiei. Fie ca este vorba despre o colinda, o poezie sau un desen, nu exista parinte care sa nu se mandreasca de realizarile micutului sau.


citeste »

Suflet de român la Gradinita Bambi

Copiii de la Grădiniţa Bambi se pregătesc să sărbătorească Ziua Naţională a României, în cadrul evenimentului Suflet de român care se derulează, luni 2 decembrie, între orele 10:00 şi 12:00.


citeste »

De ce ne mint copiii?

copiii mint

Copii ne mint din diverse motive, in functie de varsta pe care o au si, in principal, din cauza imaginatiei lor bogate.


citeste »

Influenta fratelui mai mare – prieten si mentor in acelasi timp

frate mai mare bebe

De cele mai multe ori, fratele sau sora mai mare sunt admirati de catre cei mici, acestia uitandu-se la ei ca la niste niste modele demne de urmat. Fratele mai mic va incerca de nenunarate ori sa-l copieze pe cel mare in toate, bune sau rele. Astfel, parintele trebuie sa fie foarte atent si sa-i ghideze pe amandoi in a-si dezvolta propria personalitate, dar in acelasi timp sa-i indrume sa se ajute si inteleaga reciproc, oricat de diferiti ar fi.


citeste »

Ce au in comun o paine integrala si un parc salvat de la distrugere? Seria de filme pentru copii „Aventurile Micilor Vedete” continua!

INVITATIE PREMIERA 24. oct. 2013

Scoala de Film si Televiziune pentru copii „Micile Vedete” va lansa joi, 24 octombrie, ora 19.00, doua noi filme de scurt metraj pentru copii: „Micile Vedete in bucataria alimentelor sanatoase”si „Aventurile Micilor Vedete in parc”. Productiile fac parte dintr-un amplu proiect cinematografic, unic in Romania, seria de filme de scurt metraj pentru copii cu teme educative „Aventurile Micilor Vedete”. La Premiera sunt asteptati peste 450 de invitati.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky