SuperBebe
Intra in Banda-Info

Concursuri

CONCURS INCHEIAT! Câștiga cu Secom®! Imunitate si sanatate pentru copilul tau!

concurs_secom_vitamin_c-1o

Primavara este un prilej de bucurie pentru intreaga familie, dar in special pentru copilul tau. Temperaturile cresc, ziua se lungeste, natura inverzeste si totul in jur este un motiv de joaca. Ai grija sa fie pregatit pentru noul sezon cu produsul 100% natural Vitamin C 250 mg, de la Secom®.


citeste »

CONCURS Incheiat!!! Pregateste-te pentru Valentine’s Day!

concurs la bibliotheque

Superbebe si La Bibliotheque (www.labibliotheque.ro) te invita la CONCURS in perioada 27 ianuarie – 10 februarie 2014! Poti castiga un cadou minunat oferit de La Bibliotheque Centre Beaute!


citeste »

Nebulizatoarele – aparate pentru tratament respirator, utile întregii familii

concurs omron

Intra la topicul de concurs, de pe pagina de Facebook Superbebe, in perioada 13 – 20 decembrie, raspunde la intrebarea „Ce este un nebulizator?” si poti castiga un Nebulizator Omron.


citeste »

Superbebe si Turbo te invita la concurs!

concurs-turbo-superbebe

Intra la topicul de concurs, de pe pagina de Facebook Superbebe, in perioada 9 – 17 decembrie, raspunde la intrebarea „Care este evenimentul prestigios la care Turbo isi doreste sa participe?” si poti castiga numeroase premii!


citeste »

TOYSCOM.RO a deschis proțile reducerilor de Black Friday

black friday toyscom

Cu entuziasm anunțăm că partenerii noștri de la toyscom.ro, au dat startul reducerilor de BLCK FRIDAY. Aici puteti găsi o gamă largă de jucarii pentru fete si baieti de toate varstele, papusi de portelan si vinil pentru joaca si decor, precum si alte obiecte decorative lucrate manual, fiecare produs putand constitui un cadou deosebit cu ocazia sarbatorilor de Crăciun.


citeste »

Superbebe si MiniModa te invita la concurs!

macheta concurs

Intra la topicul de concurs, de pe pagina de Facebook Superbebe, in perioada 27 noiembrie – 11 decembrie si participa la concurs!


citeste »

Superbebe si Toyscom.ro te invita la concurs!

facebook superbebe

Intra la topicul de concurs, de pe pagina de Facebook Superbebe, in perioada 26 noiembrie – 3 decembrie si participa la concurs.


citeste »

Superbebe si Secom te invita la concurs!

concurs secom

Intra la topicul de concurs, de pe pagina de Facebook Superbebe, in perioada 19 – 30 noiembrie, raspunde la intrebarea „Care sunt cele patru ingrediente ale produsului Calcium with Magnesium de la Secom®?” si poti castiga unul dintre cele 4 produse Calcium with Magnesium.


citeste »

Superbebe si MiniModa te invita la concurs!

Macheta Concurs Mini Moda nov

Intra la topicul de concurs, de pe pagina de Facebook Superbebe, in perioada 12 – 26 noiembrie, raspunde la intrebarea „Cand ai observat primele semne de cochetarie ale micutului tau?” si poti castiga un tricou bicolor, Made in Italy, Colectia Ultramarine, prezentat de Alessia-Maria, pentru varsta 5-9 ani.


citeste »

Superbebe si MiniModa te invita la concurs!

macheta minimoda

Intra la topicul de concurs, de pe pagina de Facebook Superbebe, in perioada 24 octombrie – 8 noiembrie, raspunde la intrebarea „Ce costumatie ii pregatesti micutului tau pentru Halloween?” si poti castiga o bluza verde pastel, 100% bbc, made in Italy, din colectia Sicily, pentru varsta 5-9 ani.


citeste »
trimite
Sondaj alte sondaje

Cum il adormi seara pe copilul tau?
Loading ... Loading ...
Gemenele mele
Gemenele mele 07.01.2014
107 voturijust_alinutzaa
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
95 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 22.11.2013
80 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
185 voturitzuky
David-Tudor
David-Tudor 14.10.2013
184 voturitzuky